31 July

Gjorde om bloggen lite här om dagen :) Jag byte header och satt 3 knappar i menyn som går till min Facebook, Instagram & Spotify :) 

Idag har jag städar och rensat alla garderober eller jag börja städa och rensa i förr går, men tar lite i taget. I morgon ska jag dammsuga och tvätta golvet. Känner mig duktig ;) Vill få det snygg och fint innan skolan börjar den 19 Augusti för då är man ganska slut när man kommer hem :)    

Dagens lunch !:)
 

Medevi brygga!

Från torsdag till fredag var jag ute med Julias familj och deras båt, var riktigt kul :) Vi åkte från Motala till Medevi brygga och stanna där över natten! Jag och Julia sov i tält riktigt mysigt ;)  I helgen har jag inte gjort så mycket blev att ta det lugnt! Det är också skönt ibland :).  
Här kommer blir bilder från båt turen  :)


 
 

Jacka!


 
Har skickat efter en ny jacka som jag tänkte ha till hösten så jävla snygg ! :D 
 

Måndag!

Jag vet att jag är riktigt dålig på att blogga, men vet inte vad jag ska skriva om. Det blir så tråkigt att bara : hejhej i dag ska jag bla bla bla imorgon ska jag bla bla bla hej då. 
nee det är inte så kul att läsa hela tiden :P

 Men i alla fall sen sist jag la upp ett inlägg har jag varit på cruising i Vadstena och i Askersund med Emma och Micke: ) Har varit i Gränna , Jönköping och Ullared också ;) Har också färgar håret, solat , badar  och slappat som mans ak göra när det är sommarlov :)

I helgen är det Motalafestival typ , ska kanske gå på den vi får se.

 Här kommer lite bilder :)

Ullared, var MASSA folkWilma sover på mammas kudde ;)

emma och jag va och bada på kvällen!Raggarbilen!Stor måne!
 
Jag !

Tagen på vägen till Jönköping !
 
 Blider!

Har inte hänt så mycket sen sist:)
här kommer lite bilder i alla fall :)


Åt glass i Söderköping !Hade myskväll med Madde i Varamon!Kan inte sluta lyssna på den här!Jag är kattvakt till Julias katt tills på lördag !Wilma !Jag!