It's okay to fail give a minute and we laugh it off !

Alla dåliga dagar men det är bara och fortsätt att se framåt, det bli bättre efter regn kommer solsken. Allting blir bra i slutet, är det inte bra är det inte slutet! Fortsätt bara att tro på dej själv. Man kan klara allt bara man vill! Det är bara att kämpa på och om man inte kan kämpa själv våga be om hjälp! Det är helt okej att misslycka, ingen är perfekt alla gör fel. Det är mänskligt. Bara för att du misslyckas går inte livet under även fast det kan kännas så. Glöm aldrig det!

2013-05-23

Jag vet att jag är dålig på att blogga.. Här kommer lite instagram bilder från veckan :)Blev tårta hos madde när vi dela paket :)

Amelias nya skor :)

Patricia städar och Amelia stökar ner ;)

Bruna linser från Thailand :D
 

hårfärgning

Färga håret på Patricia och på mig själv, sitter med färg i håret just nu så hoppas på att det blir bra :D I morgon blir det Åtvidaberg med Patricia och Marcus : ) Kul Kul  :D


Godnatt! ♥

Glad Clara går och sover nu!


trött men kan inte sova

hejhej! ligger i min säng och bloggar just nu från mobilen. Är fett trött med kan inte sova :/

I dag har jag gått på stan med Patricia en sväng behövde nya underkläder så det blev det Amelia var självklart med :) Gick hem till henne efter stan, var där ett bra tag. Julia frågade sen om jag ville ses på en kaffe/te , så gick upp till henne en sväng :) Har vart en bra dag :)

ligger i sängen och lyssnar på Rihannas låt Stay! Mycket bra låt :)
ne nu måste jag försöka dova

godnatt :)möblerat om

Hej alla!

Har städat och möblerat om i mitt rum nu så snart är det klart! Ska bara till Lkpg med mamma och köpa en EXPEDIT Hylla, björkmönstrad. Tänkte jag skulle ha tv:n på den :) annars har det inte hänt så mycket :)


Sista bilderna från Thailand :)


Flygplatsen

Från planet

Blev en ny dator när jag kom hem :) 
Blev en packard bell  :)

Hemma igen !

Hej alla!

sorry att jag inte har bloggat men har varit lite körigt och har inte haft tid.

Det är så är att jag och min mamma har åka hem från Thailand då vi inte trivdes, kan inte direkt skriva så mycket mer här på bloggen.  Så har mycket att göra just nu.

Ska försöka blogg som vanligt, ska fixa om lite och så men det gör jag lite senare :) 

Så om jag inte bloggar på ett tag vet ni varför  :)