Blää....

Åkte till skolan helt i onödan... Började 09:15 men försov mig så va i skoöan typ 10:30 då ringer Linn och säger att vi inte har någon historia utan börjar svenska 13:40 så det va bara att åka hem igen... Så här är det alltid i början blir så trött på det...  

Bild från i tisdags!Gick upp för tidigt...

Jahop... vad gör man när men gick upp för tidigt och stressat lite gran sen kommer på att man inte börjar 08:00 utan 08:45. vad gör man då?Just nu sitter jag i sängen och funderar om jag ska åka till maxi innan skolan  men vet e fan.  I dag blir det skolan snart då vet inte när jag slutar men får schemat i dag :D skönt ! 
Vad ska ni göra :)?

Bild från i fredags!:)
 
Love !<3


En glad clara :D

Didrik !3
Nytt hår !!<3
Jag !
 

Jobb jobb jobb :D

I dag har jag jobbar 16:15 till 21:15, imorgon blir det heldag från 07:00 till 15:00 sen är jag ledig till söndag kväll :) Imorgon på kvällen blir det också att träffa Issa :) Ska bli riktigt kul va längesen nu :)Redbull !!

Jag !


Bilder från festen förra lördagen :)
 
 

Dålig - mina BFF !!

Jag ska verkligen försöka bli bättre men kan inte lova någonting ;) i dag är det fredag o bara 4 dagar kvar tills jag slutar jobba :) skönt ! Sen börjar skolan :) hoppas att alla har haft ett skönt sommarlov :) 

Älskar er alla ni betyder mycket för mig! Många av er har betydligt mycket på väldigt kort tid !! Love you all !!!!❤️😘💎