Stockholm!

Pappa och jag var i Stockholm i lörddags och firade pappas
brors fru på 50-årsdagen! Blev inte så många bilder :/
Det blev en tur på stan också! 

 

 

Ny Tavla !


Köpte en sååå jävla underbart fin tavla idag :D är så jäva kär i den !!
 

Underbart hår!

Aussies produkter är helt fantastiska !
Jag använder hår inpackningen och har gjort ett tag men i går när jag var i Linköping köpte jag balsam sprayen som också är värme skydd i. Jag använde den idag och håret blev som nytt! Håret blev verkligen helt underbart! Mitt tips till er är att köpa den!
Båda produkterna finns på Kicks och Åhlens för drygt 140kr st! Det är verkligen värt priset !


Ny kamera :D

Köpte en systemkamera i Lkpg i dag :D
Blev fett nöjd :)

 
 

inspiration♥

 

Lite bättre !

Är fortfarande sjuk  men nu har jag vart feber fri i går och i dag , men hostar som fan, huvudet dunkar och halsen är jätte svullen så hoppas det går över snart. I dag var det första dagen i skolan men jag var självklart hemma då jag inte mår bra. Har legat i min säng dom senaste 5 dagarna och kollat på desperate housewives. Fick box 7 & 8 i julklapp men hade inte kollat på box 6 som jag fick när jag fyllde så börjde kolla på den men fatta ingenting så fick  börja på 5an :) men nu är jag iaf på box 6 avsnitt 8 typ :) det går framåt ;) 

 

Sjuk..

Det här är hemskt. Vaknade i går morse vid 6 och frös som fan... Vid 9 vaknar jag igen och fryser mer och har ont i huvudet och halsen.
Mamma säger att jag ska ta tempen, japp 39.0 i feber kul.. Jag har inte haft feber eller vart förkyld på säkert 3 år. Så i går låg jag halv död framför tv. Tog tempen senare och då hade jag 40.2. Så knarkade feber nedsättande hela dagen :/ somnade efter mycket om och men i går :) fick även Wilma som sovkompis :) 
I dag vaknade jag med 39.2, vilket inte kändes som någon feber alls :) men i dag har jag jätte ont i halsen :( dricker honungsvatten och tar massa halstabletter :/ Skolan börjar på onsdag hoppas jag är frisk då :) 

Bild på Wilma från i somras :)

Wishes 2014


Lite av sakerna jag vill uppnå 2014 :)

 

2014!


Nyårs Ouyfit
Naglar

Hårsmycke

Bruna linser!

blå paljettklänning

Bästavän och jag :)